Balandžio 28-ąją vilkaviškiečiai buvo kviečiami pasidžiaugti vertingiausia dovana – gyvybe – ir padėkoti tiems, kas prisideda prie jos išsaugojimo bei puoselėjimo, paminint vieną iš prasmingiausių pavasario švenčių – Pasaulinę gyvybės dieną.

Šios šventės minėjimas Vilkaviškyje jau tampa tradicija. Šventę ketvirtus metus iš eilės organizavo Vilkaviškio dekanato Šeimų centras kartu su Vilkaviškio rajono savivaldybės visuomenės sveikatos biuru. Prie šventės išpildymo ir organizavimo taip pat prisidėjo: Vilkaviškio rajono Suvalkijos (Sūduvos) kultūros centras-muziejus, Paežerių dvaras, Vilkaviškio Švč. Mergelės Marijos Apsilankymo parapija, Vilkaviškio ligoninė, Vilkaviškio moksleivių pučiamųjų instrumentų orkestras (vadovas Saulius Mickevičius) bei orkestro šokėjų grupė (vadovė Sonata Jankienė),  ledų gamintojas „Art Glacio“, šaunieji jaunimo savanoriai ir kt.

Po šv. Mišių visuomenės sveikatos biuro direktorė apdovanojo „Velykinio margučio“ konkurso dalyvius ir nugalėtojus. Visos šventės metu vyko kraujo donorystės akcija bei organų donorystės skatinimas – norintys buvo kviečiami pildyti sutikimus donorystės kortelei gauti.

Daug gražių, šiltų ir įsimintinų akimirkų iš Gyvybės dienos minėjimo! Dėkojame visiems už buvimą KARTU!!! Vilkaviškio dekanato Šeimos centras nuotrauka. Vilkaviškio dekanato Šeimos centras nuotrauka. Nuotraukoje gali būti: 1 asmuo, stovi, žolė, medis ir laukoNuotraukoje gali būti: 1 asmuo, stovi, žolė, medis ir laukoVilkaviškio dekanato Šeimos centras nuotrauka.

Nuotraukoje gali būti: 1 asmuo, stovi, žolė, medis ir lauko